عیب یابی،تعمیر پکیج و سرویس پکیج
تعمیر پکیج و سرویس پکیج: 1.اولین کاری که در زمان روشن نشدن پکیج باید انجام شود این است که تعمیرکار ابتدا بایستی برق پکیج و برق اصلی را بررسی کند. درصورتی که برق پکیج عملکرد صحیحی داشته باشد. دمای آب پکیج با کمک ترموستات اندازه گیری می شود. در صورتی که این مشکل حل نشود , بایستی سیم کشی پکیج و یا مشعل را بررسی کرد.
2.زمانی که پکیج روشن است و کار میکند اما دما بالا نمی رود : در این زمان مشکل می تواند از دیگ پکیج باشد یا از مشعل. ابتدا باید مشعل را تنظیم کنیم سپس باید دیگ پکیج را بررسی کنیم در صورتی که دیگ کثیف باشد بایستی تمیز شود.
3.در شرایطی که رادیاتورها در زمستان سرد باشد: در این شرایط امکان این امر وجود دارد که کلید حالت زمستان-تابستان بر روی حالت تابستان باشد. در بعضی موارد نیز امکان این وجود دارد که پمپ در حالت سوخته شدن قرار داشته باشد و یا ممکن است پکیج دچار گرفتگی شود.نهایتا امکان دارد که مشعل کار نکند و نیاز به بررسی آن باشد.
4.در زمان تابستان رادیاتورها گرم می باشند. بهتر است کلید حالت تابستان – زمستانی در پکیج آن ها بر روی حالت زمستانی باشد.
5.نشانه های خرابی ترموستات – ترموستات اگر اشتباهی زیاد شود: کپسول ترموستات از غلاف خارج می شود و یا ممکن است ترموستات پکیج دچار مشکل شده باشد.
6.آب گرم است ولی دمای آن پایین می باشد : در این صورت ممکن است که کویل مخزن ذخیره شده دچار گرفتگی شده باشد. یا ممکن است که پمپ آب گرم پکیج دچار مشکل شده باشد. در یکسری موارد نیز ممکن است که ترموستات دچار مشکل شده باشد. همچنین ممکن است درجه ی ترموستات روی پایین تنظیم شده باشد و یا خراب شده باشد.
7.پایین بودن دبی آب گرم (حجم آب جابجا شده از یک مقطع مشخص در مدت زمان مشخص) : در این صورت آبی که وارد پکیج می شود حجم پایینی خواهد داشت. تعمیرکار پکیج شوفاژ دیواری باید نسبت به سالم بودن لوله کشی ها درون ساختمان دقت کند.
8. در صورتی که یک قسمت رادیاتور سرد و طرف دیگر گرم باشد: علت این اتفاق وجود هوا درون رادیاتور می باشد لذا در این شرایط بایستی هوای موجود در رادیاتور تخلیه شود.
9.ریست شدن ترموستات: مشکل ریست شدن ترموستات را می توان با تمیز کردن دیگ پکیج حل نمود . اگر داخل سیستم نیز آب پر کنیم یا هواگیری انجام شود این مشکل نیز قابل حل می باشد.
10.آمدن بوی بد از درون دستگاه : لازمه ی حل این مورد تمیزکردن دودکش و دیگ می باشد.علاوه بر آن مشعل و تهویه ی هوا نیز نیاز به تنظیم دارد.
1.آب گرم مصرفی را بررسی نمایید. سنسور های دمای آب و حد در پکیج را نیز بررسی کنید.
2.تنظیم فشار گاز پکیج
3.بررسی میزان آب پکیج
4.بررسی مبدل ثانویه از نظر گرفتگی و یا ایجاد رسوب
5.بررسی این که شیر سه راهه کاملا مدار شوفاژ را می بندد یا نه.
6.بای پاس در پکیج دیواری : باز بودن مسیر بای پس
7.تعمیر پمپ پکیج به صورت صحیح. نداشتن سرعت کافی شیر
8.وجود ایراد در شیرهای مخلوط یا لوله کشی
علت کم شدن فشار آب گرم پکیج دیواری:
درصورتی که هر کدام از ضرورت های موجود در نصب پکیج رعایت نشود ممکن است منجر به بروز خطرات جبران ناپذیری شود.برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی از متخصصین و تعمیرکاران خبره استفاده کنید.
برای دریافت مشاوره و خرید پکیج شوفاژ دیواری نیو وارم از طریق بخش تماس با ما در وب سایت نیو وارم تماس حاصل نمایید.